Snacks

Voor onze eigen private label & diepvries snacks kiezen we uiteraard leveranciers, die dezelfde kwaliteit garanderen als onze huisbereide artikelen. Daarom hebben wij een nauwe  samenwerking met de grootste labels & marken op vlak van frituur snacks.
Het is vanzelfsprekend dat je in ons gamma alle klassieke maar ook alle nieuwe snacks terug vindt die u ook in de frituur vindt. Zo zijn alle klassieke snacks beschikbaar ons eigen private label, maar werken wij eveneens samen met de grootste en bekendste merken op vlak van frituursnacks waaronder Mora, Beckers, Bicky, Vanreusel, Devries, Buitenhuis, Ovi, Ad van Geloven, en zo veel meer.
Wenst u meer informatie betreffende ons ruim assortiment frituur snacks, neem gerust contact met ons op via bestel@noyezsnacks.be

Sausen

Zonder sausen, geen smaak. Daarom beschikken wij bij Noyez, eveneens over een uitgebreid assortiment aan sausen. Alle klassieke en overheerlijke sausen die u graag bestelt in de frituur zijn beschikbaar in ons assortiment, en dit zowel als private label, maar ook de grootste merken zijn bij ons beschikbaar. La William, Pauwels, Anda, Manna, Bicky, Vleminckx, Zeisner, zijn slechts enkele merken die ons ruim gamma aan sausen beschikbaar zijn.

Vetten en oliën

Rundsvet, palmvet, Mix vet, maar ook frituur olie, arachide olie, zonnebloem olie, vegetarische olie, en zo meer, dit alles om u de kans te geven om net dat extra smaak te kunnen geven aan jullie frieten of snacks. Net zoals bij de voorgaande productgroepen, hebben wij deze producten beschikbaar onder ons huismerk, maar ook alle bekende merken zijn beschikbaar in ons assortiment waaronder, Vandemoortele, Baeten, Delizio, Olma, etc

Drinks

Bij ons vind je alles van verschillende drankengroepen terug, en dit tegen de scherpste prijzen.

Zo kunt u bij ons alles bestellen van:

  • Water
  • Fruitsap
  • Frisdranken (zowel in blik of PET)
  • Bier
  • Sterke dranken
  • Energy dranken
  • Wijnen
  • Cava en Champagne
  • ….

Desserts en vienoisserie

Het is altijd tof om uw klanten een leuk dessert of een hartelijk ontbijt te kunnen aanbieden. Daarom hebben wij een speciaal assortiment van viennoiserie (chocoladekoeken, koffiekoeken, croissants, donuts, muffins, …) en desserts, (cake, taartjes, dessert cups, etc.).
Kortom, wilt u uw klanten verrassen met een leuk ontbijt of dessert, 1 adres: bestel@noyezsnacks.be

Non-food

Ons gamma van non food artikelen is heel uiteenlopend en dit speciaal om aan uw behoeften te kunnen voldoen.
U vindt er onder meer alle verpakkingsmaterialen, zowel in papier, karton, plastiek, hout & aluminium en al onze verpakkingen zijn voedings & HACCP goedgekeurd.
Daarnaast is kwaliteit & perfectie een belangrijk aspect binnen onze onderneming. Daarom bieden wij u ook een heel uitgebreid en gespecialiseerd gamma aan van reiniging –  & onderhoudsproducten aan, met een daaraan gekoppeld professioneel reiniging schema waardoor u bij iedere controle van het voedsel agentschap in orde bent met de huidige reglementering.

Diepvries

Net als de rest van ons assortiment zijn al onze overige diepvriesproducten van de beste kwaliteit en dit tegen de scherpste voorwaarden.
(Stok)Broden, groenten, frieten, kroketten, wafels, visproducten, kruiden, brochetten, ijs, Pita (vlees & broden) Pasta’s, Apero hapjes & vegetarische producten.
Ben je nog op zoek naar andere diepvries producten die we hier niet vermelden, contacteer ons, en wij kijken om ook voor uw zoektocht een geschikte oplossing te vinden.

Koelverse producten

Naast onze dagverse kant & klare gerechten, brochettes, & salades, hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan zuivel, charcuterie & vlees, frieten & aardappelproducten, sausen, vinaigrettes, etc.