Classic Burgers

In een poging om de klassieke burgers terug hip & trendy te maken, hebben wij deze in een modern jasje gestopt, waardoor deze burgers burgers nog een groter succes zullen kennen bij uw klanten en eveneens een nieuwe beleving qua smaak bij hen zullen teweeg brengen.
Ons compleet gamma klassieke burgers werd gebaseerd op de reeds gekende Bicky burgers maar het grote verschil hier is dat onze classic burgers klaar gemaakt worden met onze huisbereide beef of kippenburgers. Het is enkel de fish burger die niet door ons wordt gefabriceerd.
Zoals eerder aangegeven, hebben wij voor iedere classic burger een bijhorend hamburger doosje ontworpen, zodanig dat u dit op een aantrekkelijke manier aan uw klanten kan promoten. Dit zowel in kleine boxen ( voor de gewone sesam broden), alsook in grote boxen (voor de grote sesam broden of ‘whoppers’).

Maison Burgers

Onze Maison burgers worden gemaakt met onze huisbereide beef burger, overheerlijke Noyez sausen, maar het grote verschil bij de klassieke burgers is het brood. Op basis van 4 compleet verschillende broden, geven wij een extra dimensie & smaak aan onze maison burgers, die ongetwijfeld ook een succes zullen zijn bij uw klanten.
Net zoals de klassieke burgers, hebben wij ook van deze burgers een passend hamburgerdoosje laten ontwerpen, en deze kunnen  dan ook onmiddellijk opgenomen worden in uw burgerconcept.

World Burgers

Drie jaar geleden, speciaal gecreëerd, voor het WK voetbal, was het de bedoeling om verschillende wereld burgers, elk met hun traditionele smaak & ingrediënten, te lanceren. Op deze manier konden onze klanten profiteren van een leuke actie tijdens het WK voor hun klanten. Zo lanceerden we een Franse, een Italiaanse & tenslotte ook een Braziliaanse burger op de markt.
Ondertussen zijn we bijna 3 jaar verder, en zijn onze originele World Burgers nog steeds een enorm succes bij onze klanten. In de voorbije 3 jaar, hebben we uiteraard, als vervolg op het oorspronkelijke succes, enkele World burgers toegevoegd aan ons assortiment. Zo brengen we toch verschillende smaken van over de hele wereld tot in uw onderneming, en tot bij uw klanten.
Deze burgers worden samengesteld met ingrediënten die zorgvuldig zijn uitgekozen, typisch zijn voor het land van de burger, en die qua smaak, perfect samengaan met onze huisbereide burgers & broden.

Long Burgers

Naast onze gewone beef- & kip burgers komen wij ook met een innovatief en compleet nieuw product op de markt.
Uw traditionele kip of beef burger is rond of ovaal, niet bij Noyez Snacks.Wij geven u de mogelijkheid om onze kip- & rund burger in een langwerpig (XL) formaat te bestellen. Daarbovenop komt nog ons nieuw langwerpig sesam of deluxe broodje, die speciaal werd ontwikkeld om deze burgers te kunnen realiseren.
Enkel te verkrijgen bij Noyez.